Cashback store 6%

Gelddraakje

Gelddraakje

gelddraakje cashback store 6%
In deze cashback store kunt u winkelen en korting terug vragen tenminste als u lid...

Privacy cashback store 6%

De adverteerders en partners van www.gelddraakje.nl maken bijna altijd gebruik van tracking cookies. zodra u dus winkelt via deze website bij een andere site wordt dat geregistreerd door b.v. www.tradetracker.nl www.familieblend.nl ( voorheen www.affiliate4you.nl ). Men gebruikt meestal uw IP adres en dus het bedrag van de order om zo onze vergoeding te berekenen. Derden keuren dat en zo krijgen wij dus betaald voor het promoten van hun artikelen.

Deze pagina is van Sanders Marketing KVK: 32131243 BTW: NL1826.83.941.B01 P. Lieftinckstraat 16 1314 NP www.sandersmarketing.nl tel: 06-41272540 en dat bedrijf is van Sanders den Hartog en hij heeft een chronisch pijnsyndroom en vermoeidheidsdroom.

Verder kunt u zich dus niet aanmelden bij deze site ( wij verkopen niets wij promoten artikelen en linken u door naar andere webwinkels en daar vind u hun privacy gegevens en voorwaarden van leveren enz ).

U kunt wel een aanvraag voor een linkruil insturen via onze site en als u dat doet vragen wij u om u naam, E-mail adres, url wat tekst en slaan uw IP adres op om misbruik te voorkomen. Na de aanvraag zullen wij de link keuren en contact opnemen via het E-mail adres.

Er staan ook knoppen op onze website om onze pagina te delen via sociale netwerken. Wij gebruiken een google + knop en hier vind u de privacy van google https://www.google.nl/intl/nl/policies/privacy/. Het is voor mij ook niet duidelijk genoeg om aan u te vertellen hoe de knoppen nu eigenlijk werken. Zo ver wij weten wordt er van alles geactiveerd als u op die knop klikt en koppelt dus gegevens aan uw account bij google.

De andere knop die wij gebruiken is van http://www.addthis.com/ en dat systeem is ook extreem ingewikkeld. Zo ver ver wik weten gebruiken hun geen cookies waar er worden wel gegevens opgeslagen zoals aantal klikken enz. Hoe het werkt geen idee maar u vind hier hun privacy http://www.addthis.com/privacy Zo ver wij weten wordt er pas iets geactiveerd als u op die knop zou drukken. Als het goed is zou u overal een account moeten hebben anders werkt het niet dus u vind bij alle sociale netwerken nog veel meer info over privacy en ook die pagina`s veranderen continue.

24 uur per dag in de gaten houden kunnen wij ook niet dus om te voorkomen dat wij wat missen linken wij door.

Ps de privacy voorwaarden van het spaarprogramma op deze site vind u terug op deze pagina: http://www.gelddraakje.nl/pages/privacy.php