Kleurplaten
Naam: Dokie Kosten: 1000 punten Omschrijving Hier kunt u een A4 kleurplaat downloaden van Dokie. Als u op downloaden klikt dan worden de punten direct afgeschreven.  
Naam: Montiano Kosten: 1000 punten Omschrijving Hier kunt u een A4 kleurplaat downloaden van Montiano. Als u op downloaden klikt dan worden de punten direct afgeschreven.  
A4 kleurplaat A4 kleurplaat A4 kleurplaat
A4 Kleurplaten Hier bij gelddraakje vind je diverse kleurplaten die u kunt downloaden maar het downloaden kost wel 1000 punten per kleurplaat per keer. ( Let op uw punten mogen niet in de - terecht komen want dat kost u 1 Euro en de site blokkeerd niet bij 0 ) Als u op downloaden klikt dan worden de punten direct afgeschreven en de PDF file geopent en deze kunt u printen en opslaan op uw harde schijf. Ps. De kleurplaten mogen alleen gebruikt worden voor prive gebruik en mogen niet gedeeld worden met anderen en of voor iets anders gebruikt worden dan om te printen ( en in te kleuren ).
Downloaden
Naam: Slago Kosten: 1000 punten Omschrijving Hier kunt u een A4 kleurplaat downloaden van Slago. Als u op downloaden klikt dan worden de punten direct afgeschreven.  
Downloaden
Naam: Kilabo Kosten: 1000 punten Omschrijving Hier kunt u een A4 kleurplaat downloaden van Kilabo. Als u op downloaden klikt dan worden de punten direct afgeschreven.  
Downloaden Downloaden
Naam: Boomer Kosten: 1000 punten Omschrijving Hier kunt u een A4 kleurplaat downloaden van Boomer. Als u op downloaden klikt dan worden de punten direct afgeschreven.  
A4 kleurplaat Downloaden A4 kleurplaat
Naam: Cherry Kosten: 1000 punten Omschrijving Hier kunt u een A4 kleurplaat downloaden van Cherry. Als u op downloaden klikt dan worden de punten direct afgeschreven.  
Downloaden A4 kleurplaat
Naam: Vlagvis Kosten: 1000 punten Omschrijving Hier kunt u een A4 kleurplaat downloaden van Vlagvis. Als u op downloaden klikt dan worden de punten direct afgeschreven.  
Downloaden A4 kleurplaat
Naam: Wintertijd Kosten: 1000 punten Omschrijving Hier kunt u een A4 kleurplaat downloaden van Wintertijd. Als u op downloaden klikt dan worden de punten direct afgeschreven.  
Downloaden A4 kleurplaat
Naam: Graafmachine Kosten: 1000 punten Omschrijving Hier kunt u een A4 kleurplaat downloaden van Graafmachine Als u op downloaden klikt dan worden de punten direct afgeschreven.  
Downloaden A4 kleurplaat